Tuo esille Universumien olemusta

Art Amabile tuotanto pyrkii musiikin ja muiden taiteiden avulla tuomaan esille maan ulkopuolisia, taivaallisia ja Jumalallisia maailmoja, joita taivaallinen Isä, Äiti, Pojat, Tyttäret ja lukemattomat henkiset ja fyysiset olennot asuttavat. Art Amabilen fiktiivisenä keulahahmona toimii Samuel Angelicus, jonka ympärille erilaiset projektit kietoutuvat. Samuel Angelicus -hahmo on taivaallinen persoonallisuus, joka saa erilaisia tehtäviä Universumien keskustasta. Näitä tehtäviä toteuttaessaan Samuel joutuu mitä kummallisimpiin tilanteisiin ja usein hän joutuu turvautumaan musiikkiin selviytyäkseen kiperistä tilanteista. Samuel Angelicuksen toimia seuraamaan on lähetetty Jumalallinen Neuvonantaja. Tämä korkea-arvoinen persoonallisuus tutkii Samuel Angelicuksen edesottamuksia Orvontonin superuniversumin päämajassa, Uversan arkistoissa, ja laatii niistä tiedonantoja.

PROJEKTIT

The Mission on lyhytelokuvan käsikirjoitus. Siinä pyritään valottamaan Samuel Angelicuksen persoonaa ja tehtäviä komedian avulla. Tarinassa Samuel Angelicus saa tehtävän Universumien keskustasta ja toimeksianto kohdistuu Maa-planeettaan. Enkelipersoonallisuudet auttavat Samuelia vaikeassa tehtävässä, tällä niin kovin alkukantaisella planeetalla. Käsikirjoituksesta on lyhyt näyte kotisivujen Samuel Angelicus -osuudessa.

Underlie on Samuel Angelicuksen luoma CD-levy. Se sisältää kevyttä ja ilmavaa pop-musiikkia, jossa lauluista vastaa itse Angelicus. Levyyn liittyy tarina, jonka voi lukea kotisivujen Samuel Angelicus -osuudesta . Levyllä olevista 12:sta laulusta kolme ovat osana tarinaa ja niitä voi kuunnella tarinan yhteydessä.

Three Resurrections on oratorio-näytelmä, joka kertoo kolmesta eri maailmasta nousevan sielun matkasta taivaalliseen maailmaan. Kokoonpanona on sinfoniaorkesteri, kuoro, solistit ja tanssiryhmä.

Dreaming on toinen Samuel Angelicuksen säveltämä CD-albumi. Levy sisältää 12 kappaletta, joiden sävellyksistä, sanoituksista ja lauluista vastaa Angelicus. Se koostuu pop-kappaleista, joiden sävy on edellistä albumia hiukan tummempaa ja ilmaisultaan vahvempaa.  

Myös muita projekteja tulossa.

TUOTTEET

CD-levyjä

Samuel Angelicus albumeja on saatavana sekä CD muodossa että mp3 tiedostoina. Voit myös ladata osan kappaleista ilmaiseksi tämän sivuston Lataa musiikkia  osiosta. 

        

 

Samuel Angelicus Underlie (1999)

 

Samuel Angeliucs Dreaming (2007)

                                                                          

Linkki internet kauppaamme: Amabile shop

 

Musiikkiesityksiä

Samuel Angelicus duo

SA-duo tarjoaa musiikkiesityksiä pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Kokoonpanona piano, sähköpiano ja laulu. Angelicus laulaa ja säestää itseään sähköpianolla ja piano värittää kappaleita sooloilla ja teemoilla. Mukana on popin klassikoita ja jazzin ikivihreitä. Duo sopii tilaisuuksiin, jossa tarvitaan tunnelmallista, mutta vaihtelevaa ohjelmistoa.


Samuel Angelicus band

SA-band on yhtye, jossa yhdistyy kamarimusiikkillinen ilmaisu ja pop bändin rytmiset elementit. Kokoonpanona on laulu, viulu, piano, kontrabasso ja rummut. Ohjelmisto koostuu Angelicuksen sävellyksistä. Esitykset ovat pääasiassa konsertteja ja ne ovat tarkoitettu tilaisuuksiin, jossa käytetään äänentoistoa suuren soundin aikaansaamiseksi.  

Samuel Angelicus trio

SA-trio on monipuolinen ja dynaaminen kokoonpano. Samuel laulaa omien sävellystensä lisäksi pop-kappaleita Queen yhtyeeltä. Mukana on myös muita popin klassikoita, jazzin ikivihreitä ja klassista musiikkia. Lisäksi pianon ja viulun ohjelmistossa on instrumentaalikappaleita klassisesta musiikista Piazzollan tangoihin. Ohjelmisto on kattava ja sopii useimman tilaisuuden luonteeseen. Trio sekä konsertoi että esiintyy pienissä tunnelmallisissa tapahtumissa.

Samuel Angelicus pianokvintetti

Kokoonpanona on piano, jousikvartetti ja laulu. SA-pianokvintetti on syntynyt pitkän kehittelyn tuloksena. Vaikka se on yhtyeenä suhteellisen pieni pystyy se vahvaan orkestraaliseen ilmaisuun. Jousien ja pianon yhteistyössä syntyy sekä rytminen että harmoninen kudos joka kannattelee Angelicuksen laulua. Ohjelmistossa on lähinnä Angelicuksen tuotantoa. Kappaleita on mukana sävellyskokonaisuuksista Angelstep ja Three Resurrections. Esitykset ovat pääasiassa konsertteja.

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat meidät sähköpostitse: info@amabile.org