Tähtinaapurit ja Galaktisen valon liittoutuma

       

Sheldan Nidle on kontaktihenkilö, joka vietti lapsuutensa NewYorkin osavaltiossa lähellä Niagaran vesiputouksia. Jo pienestä pojasta lähtien häneen on ollut yhteydessä Galaktisen valon liittoutuman olentoja. Sheldan siirrettiin lapsena useaan kertaan tähtienvälisille aluksille oppimaan, ja tutustumaan eri tähtirotuihin. Hänen oppaanaan on toiminut siriuslainen Washta.

Kun Sheldan aloitti opinnot yliopistossa hän pyysi, että kommunikointi toistaiseksi lopetettaisiin. Hän halusi tuolloin viettää normaalia maapallolaisen elämää. Nykyään hänellä on kaksi tutkintoa amerikkalaisista yliopistoista, joista toisesta tohtorin oppiarvo.

Sheldan vaikuttaaa Havaijilla, ja on perustanut järjestön nimeltä Planetary Activation Organization, lyhennettynä PAO. Hän välittää tietoa korkeampien ulottuvuuksien olennoilta pääasiassa Galaktisen valon liittoutuman olennoilta mutta myös ylösnousseilta mestareilta. Kun pienenä poikana hän saattoi olla fyysisesti avaruusaluksella, huolestuttaen näin vanhempansa poissaolollaan, niin nykyään Sheldan kommunikoi hänelle asetettujen implanttien avulla eikä poistu fyysisesti planeetaltamme.


Nidle on julkaissut useita kirjoja koskien tätä aihealuetta. Hänelle annetun perusteellisen opetuksen tarkoituksena on valmistaa meitä ensikontaktiin maapallon ulkopuolisten olentojen kanssa. Maapallon ylösnousemuksen seurauksena astumme valon ja elämän aikakaudelle, jossa ihmisten tietoisuus nousee huomattavasti nykyistä korkeammalle tasolle. Tähtienvälinen kanssakäyminen alkaa, ja planeettamme liitetään osaksi Galaktisen valon liittoutumaa.

Referoin tässä artikkelissa Sheldanin kirjaa Teidän Galaktiset naapurinne. Kirjassa kerrotaan kahdestakymmenestäkahdesta liittoutuman tähtikansasta, niiden planeettajärjestelmistä, yhteiskuntajärjestelmistä, erityisominaisuuksista ja olentojen ulkonäöstä. Sheldan sanoo, että joku näistä tähtikansoista on se, joka julkisesti on ensikontaktissa maapallolaisten kanssa. Liittoutumassa on kaiken kaikkiaan noin 200 000 tähtikansaa.

Seuraavaksi referoin Sheldanin kirjan kohtaa, jossa kerrotaan kuvitteellisesta mutta täysin normaalista ja autenttisesta tähtienvälisestä turisti- ja opiskelumatkasta. Tässä kuvauksessa matkustetaan maapalloltamme Siruksen tähtijärjestelmään Sirius B:n aurinkokuntaan ja sen neljännelle planeetalle. Maapallo ja sen asukkaat ovat tässä tulevaisuuden kuvassa juuri siirtyneet täyden tietoisuuden tilaan. Kuvauksessa kerrotaan myös Siriuslaisten yhteiskuntajärjestelmästä ja se toimii esimerkkinä kun me lopulta liitymme Galaktisen yhteisön jäseneksi.


Olen teidän matkaopas, Sandara. Vähän aikaa sitten näimme teidän fyysisen ja henkisen muuntumisen. Tarkastelkaamme nyt teidän tulevia sosiaalisia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Jotta voimme tehdä tämän meidän tähtialuksemme siirtyy uuteen vaiheeseen. Tulette kokemaan aluksemme hyperulottuuvuus ajon ihmeen. Pyydämme teitä pysymään istuimissanne ja katsomaan edessäolevaa videonäyttöä. Suoraa edessämme on madonreikä, jonka aluksemme hyperajo muodostaa. Meidän navigaatiojärjestelmämme on laskenut sen tarkan sijainnin ja pisteen jonka kautta siitä poistumme.


Madonreiän aikana näette virtaavia valaisevia värejä jotka sinkoutuvat meitä kohti ja karkeasti noin seitsemän minuutin kuluttua saavumme Siriuksen tähtijärjestelmään.Sirius on monitähtijärjestelmä, joka muodostuu yhdeksästä eri luokkaan kuuluvasta auringosta. Jotta voisimme opiskella sosiaalisten ja yhteiskunnallisten järjestelmien muutosta Galaktiseksi yhteisöiksi suuntaamme Sirius B:n aurinkokuntaan. Galaktisen yhteisön malli muotoutui 6 miljoona vuotta sitten korkeasti tiedostavien ihmisten konstellaatiossa Lyran tähtijärjestelmässä. Galaktisen yhteisön perustana on rakkaus.


Täydellinen rakkaus pohjautuu sisäiseen myötätuntoon, joka tukee oman sielun kasvua sekä ulkoiseen myötätuntoon, joka tukee meidän jokaisen olemassaoloa. Kun nämä kaksi rakkauden muotoa yhdistetään Henkisen hierarkian antamiin pyhiin sosiaalisiin lakeihin syntyy tuloksena jumallallisuuden inspiroima Galaktinen yheisö.


Huomatkaa olemme juuri siirtyneet Siruksen monitähtijärjestelmään. Ohitimme juuri Suuren Sinisen tähden. Se on Sirius A. Sen kahdeksan planeettaa on Leijonoidien eli leijonan ja humanoidin yhdistelmäolentojen jumallallisen oikeudenkäytännön alaisuudessa.Sivuhuomatuksena totean että tämä kuva on allekirjoittaneen oma näkemys leijonoideista. Näistä Leijonoideista ei ole tarkempaa kuvausta Sheldanin kirjassa sille he eivät kuulu esiteltyjen kahdenkymmenen kahden tähtinaapuriin joukkoon, vaikkakin he asustelevat ihan Sirius B :läisten vieressä.

Nämä henkiset leijonoidit ovat pyytäneet että he saavat toteuttaa jumalallista tehtävää henkisen energian ohjaajina tässä galaksissa. Heidän ylläpitämän henkisen tähtiportin kautta kulkevat kaikki suuret ja ihmeelliset olennot jotka haluavat avustaa ja vaikuttaa tässä galaksissa.

Nyt mukaan tuleekin uusi matkaopas siriuslainen Washta ja kuulemme seuraavaksi hänen kertomuksiaan omasta aurinkokunnastaan. Washta on ollut todellisessa maailmassa juuri se henkilö, joka on tutustuttanut Sheldanin useisiin tähtikansoihin.Me Siriuslaiset tulimme tähän aurinkokuntaan 4,3 miljoonaa vuotta sitten henkisen hierarkian opastuksesta. Saimme Leijonoideilta Sirius A:n asukkailta luvan asettua Sirius B:n aurinkokuntaan. Tulette tutustumaan täällä lukemattomiin tunteviin lajeihin. Tämän aurikonkunnan sosiaalinen yhteisö on yksi galaksimme ensimmäisistä malleista. Sirius B:n aurinkokunnassa kolmas ja neljäs planeetta ovat asutettuja. Seuraavaksi menemme teleportin kautta suoraan neljännen planeetan pinnalle. Tuon planeetan nimi on Muktari.


Olette saapuneet Sakaralle, joka on tämän maankaltaisen vesiplaneetan suurikokoinen mantere. Planeetan pinnasta 80 prosenttia on yhtä suurta valtamerta. Me siruslaiset nautimme puolitropiikkisesta ilmastosta. Saatatte tuntea päänne hiukan kevyeksi sillä hapen määrä ilmakehässä on täällä 36 prosenttia. Maapallollahan tuo määrä on vain 21 prosenttia. Muktarin taivas on luonnostaan purppuran värinen.

Siruslaiset ovat maapallomme ihmisen kaltaisia vaikkaakin kooltaan hiukan pidempiä noin kaksimetrisiä. Ihon väri on hyvin vaalea sävyltään. Se on joko vaalean sinisävyinen tai vaalean punasävyinen. Pääosa väestöstä asuu pinnan alla. Erityisesti muodostetut hologrammiset kammiotasanteet ovat alueiltaan suurempia kuin maapallonne suurimmat kaupunki- ja metropolialueet.

Nämä erillisalueet maan alla ovat useita kilometrejä korkeita ja leveitä. Päivän ja yön vaihtelut toteutetaan täysin samanlailla kuin ne koetaan planeetan pinnalla sijaitsevissa kaupungeissa. Maanalaisessa kaupungissa asuminen ei eroa millään tavalla jos sitä verrataan maan pinnalla asumiseen.

Kehittynyttä teknologiaa käyttäen asukkaat itse luovat omat talot ja samalla kokonaisen naapuruston. Lukemattomat ajanviettomahdollisuudet ja viihteellinen tarjonta tekevät tällaisesta kaupungista paratiisin.

Vain muuutamat suurimmat temppelit ja rituaalialueet maan pinnalla ovat näkyviä maamerkkejä ja ne kertovat olemassolostamme planeetalla. Planeetan pinta on pääosin pyhitetty luonnon tarpeisiin.

                       Deus Amabile -pääsivulle SEURAAVA SIVU >>