Kaikki edellä esitetyt olennot omaavat korkean tietoisuuden asteen. He ovat kaikki kaksijalkaisia käveleviä ja puhuvia olentoja. Heillä on kaikilla käytössään tähtienväliset alukset, ja he pystyvät taittamaan niillä satoja valovuosia muutamissa minuuteissa, väliavaruudessa, madonreikien avulla.

Jos näiden olentojen syntyperää tarkastelee Urantia-kirjan luokitusjärjestelmän mukaan eli suhteessa Jumaluuslähteisiin he ovat Suuntaajaan eli ensimmäiseen Jumaluuslähteeseen fuusioituvia kuolevaisia. He ovat siten syntyneet toisen ja kolmannen Jumaluuslähteen vaikutuksesta, ja jotka myöhemmin saavat osakseen osan ensimmäistä Jumaluuslähdettä.

Olennot jakaantuvat humanoideihin, merieläimiin, hevosolentoihin, dinosaurus/matelijoihin, vesieläimiin, nisäkkäisiin ja muihin yhdistelmiin. Käyn tässä läpi muutaman olentoryhmän.


Seuraavat kuvat kuvaavat suurpiirteisesti valon liittoutuman olentoja johtuen taiteilijan eli allekirjoittaneen suhteellisista kyvyistä. Itse kirjassa on muutamia olentoja piirretty vain lyijykynäpiirroksin, mutta verbaalisesti olentoja kuvataan siinä aika tarkasti. Mainittakoon tässä, että useimmat tähtikansojen olennot ovat keskimäärin noin 2,5 metriä pitkiä. Sen lisäksi kirjassa on malleja kunkin olentoluokan tähtienvälisistä aluksista. Ensimmäinen esitelty olentoryhmä on Andromedan tähtikansa.

                                                                                     Andromedan

Näihin olentoihin onkin sitten helppo samaistua. Andromedan humanoidi muistuttaa hyvin paljon maapallolaista. Nämä asukkaat voisivat helposti kävellä maapallolla huomiota herättämättä.Tarkastellaan nyt tämän tähtikansan jaoksia eli klaaneja, joista aikaisemmin vain mainitsin siriuslaisten kohdalla.Andromedan anti valon liittoutumalle on sen yhteiskunta ja sen jaosjärjestelmä. Se perustuu kahteentoista jaokseen eli klaaniin, joita koordinoi tähtineuvosto. Nämä jaokset ovat: 1. Hallinto, 2. Elämän tiede, 3. Elämän tiede teknisenä suunniteluna, 4. Henkiset soturit eli papit ja muut, 5. Tiede 6. Tiede teknisenä suunnitteluna 7. Neuvonantajat, 8. Yhteydenpito, 9. Suunnittelu ja rakennus, 10. Historia ja sen tallennus 11. Henkinen tiede ja tekninen suunnittelu. 12. Kulttuuri (traditiot).


Näitä kahtatoista jaosta koordinoi siis Andromedan tähtineuvosto. Jokainen Andromedan kansalainen kuluu joihinkin näistä jaoksista. Oman jaoksen tunnus on usein merkittynä kansalaisen asusteeseen.Toinen alkuperäinen malli, josta jo edellä mainitsin on siriuslaisten kuuteen jaokseen perustuva yhteiskunta. Huomatkaa kuvassa on lisäksi kuusi neuvonantajien erityisjaosta. Näistä neuvonantajista Siriuslaiset siis ovat kauttaaltaan kuuluisia. Tämä kuuden jaoksen perusmalli neuvonantajineen on toiminut prototyyppinä useille tähtikansoille. Muut ovat ottaneet oppia tästä tai Andromedan mallista, ja tehneet niistä omia sovelluksia.

                                                                                    Andromedan partioalus


Maapallolla partioivat Andromedalaisten alukset ovat vanhaa sukupolvea. Koska maapallo on vielä kehityksessä paljon jäljessä muista tähtinaapureista, käytetään täällä vanhempia meksikolaisen somberon näköisiä partioaluksia. Niiden läpimitta on noin 6 metristä - 15 metriin. Uudemmat partioalukset ovat Galaktisen valon liittoutuman käytössä galaksimme muissa sektoreissa.


Andromedan emoalus on suurinpiirtein meidän kuumme kokoinen ja sellainen yleensä parkeerataan aurinkokunnan ulkopuolelle, jotta planeettojen gravitaatiot eivät järkkyisi.


                                                                                    Siriuslaisten partioalus

Tällainen pallon näköinen partioalus kuuluu Sirius B: asukkaille. Sen läpimitta on noin 30 metriä. Siriuslaisilla on myös puolustus eli taistelualuksia.


                                                                               Siriuslaisten puolustusaluksia


Näitä aluksia käytetään maapallolla, salaisisten, negatiivisten henkilöiden hallussa olevan vaarallisen sotateknologian neutralisoimiseen tai sammuttamiseen. Meistä pidetään hyvää huolta vaikka emme itse sitä tiedäkään. Kiitokset siitä Sirius B:n asukkaille. Seuraavaksi tarkastelemme Tau Cetin tähtikansaa.


                                                                                        Tau Ceti


Tämä kuva voisi olla Tähtien sota elokuvasarjasta, ja esittää Han Solon pilottikaveria Chewbaccaa. Erona kuitenkin on, että Chewbaccan puhe kuullostaa murinalta ja karjumiselta, kun taas Tau Ceti karhun kaltainen kävelevä olento puhuu ääniasultaan saksan ja arabian kaltaisella aksentilla. Sheldan mainitsee jokaisen olentoluokan kohdalla myös kielellisen ääniasun verrattuna maapallon kieliin. Tau Cetin tähtikansalaisten erityisosaamisena on avaruusalusten rakentaminen, ohjaaminen ja navigointi toteutettuna Jumalallisen rakkauden näkökulmasta.                                                                                      Tau Ceti partioalus


Tau Cetin partioalukset ovat helposti tunnistettavissa niiden timantin kaltaisesta muodostaan. Ne ovat suuria noin 60 - 67 metrisiä plasma-aluksia. Jos tarkastelemme tätä olentoluokkaa ylösnousemuksen näkökulmasta, muistuttavat nämä olennot planeettamme karhuja. Eli voidaan siis huomata, että ylösnousemus korkeampaan tietoisuuteen on mahdollista myös nisäkkään näköisille olennoille. Seuraavaksi menemmekin Arcturuksen tähtikansoihin. Sieltä löydämme hevosihmisen.


<< EDELLINEN SIVUDeus Amabile -pääsivulle SEURAAVA SIVU >>