Arcturus


Arcturuslaiset ovat Galaktisen valon liittoutuman perustajajäseniä eli liittoutuman vanhimpia olentoja. Liittoutuma perustettiin alunperin Galaksissamme riehuneen tähtien välisen sodan takia. Tämä sota on kuitenkin nyt saatu päätökseen, ja monet entiset viholliset ovat viime aikoina liittyneet Galaktisen valon liittoutumaan. Arcturuslaisten erityisosaaminen on parantaminen. He ovatkin tarjonneet parantamisosaamistaan ympäri Galaksiamme.


Kun Sheldan kirjoitti ”Teidän galaktiset naapurinne” -kirjaa joutui hän kärsimään hankalista sairausoireista. Nämä oireet johtuivat osittain planeettamme negatiivisten voimien vaikutuksesta. Silloin Arcturuslainen parantaja nimeltä Supa aloitti Sheldanin hoitamisen. Supa ei kuitenkaan tullut paikalle fyysisessä kehossa vaan valokehossa. Hän pystyi hoitamaan Sheldania niin että työskentely kirjan parissa saattoi jatkua.


Arcturuslaiset niinkuin myös monet muut liittoutuman jäsenet ovat yli kaksimetrisiä olentoja. Heidän keskimmääräinen pituutensa on kahden metrin ja kahden ja puolen metrin välillä. Naispuoliset ovat hiukan lyhyempiä. Heillä kaikilla on pieni ohut häntä, joka muistuttaa heitä heidän kaukaisista sukulaisolennoista hevosista. He tarvitsevat unta 1 -3 tuntia vuorokaudessa.Tarkastellaan tässä hiukan tähtijärjestelmiä. Kunkin tähtikansan kohdalla Sheldan mainitsee tähtikartastamme sen alueen missä kyseinen tähtikansa asustaa. Arcturuksen aurinko sijaitsee Pohjoisen taivaan Otavan hännän suunnassa Karhunvartijan järjestelmässä Neitsyen ja Ison karhun välissä. Kuvassa keskellä alhaalla Bootesin eli Karhunvartijan kirkkain tähti Arcturus.


Tässä kuvassa on meidän aurinkokuntamme. Tähtinaapuriemme aurinkokunnat muistuttavat usein meidän järjestelmäämme. Aurinkokunnissa on usein noin kymmenisen kiertävää planeettaa. Kauimmaiset planeetat ovat kaasujättiläisiä, aivan kuten myös meillä. Kuvassa huomaatte meidän neljä suurinta kaasujättiläistä kauimpana auringosta. Ne ovat fyysisellä tasolla usein asumattomia.

Kolmas ja neljäs planeetta auringosta ovat usein fyysisesti asutettuja. Näin on esimerkiksi Sirius B:llä ja Arcturuksen tähtijärjestelmässä. Kaksi aurinkoa lähinnää olevaa planeetta ovat yleensä pieniä ja fyysisellä tasolla asumattomia. Näin ei siis kuitenkaan ole aina. Fyysisellä tasolla asutettujen planeettojen sijainti vaihtelee, mutta merkillepantavaa on se, että aurinkokunnissa on niitä monesti kaksi.


Kuinka helppoa meidän olisi ymmärtää ulkopuolisten planeettojen elämää, jos meidän omassa aurinkunnassamme olisi toinen asutettu planeetta. Saattaa olla, että tällaisen jumalallisen suunnittelun tarkoituksena on tutustuttaa tiedostava olento ensin oman aurinkokuntansa toiseen tiedostavaan rotuun. Siitä olisi sitten helppo laajentaa ajattelua muihin aurinkokuntiin.


Sheldan mainitsee että, galaktisen sodan yhteenotossa noin miljoona vuotta sitten aurinkokuntamme joutui totaalisen hävityksen kohteeksi. Tämän seurauksena Mars ja Venus ovat nykyisesä tilassaan kelvottomia asutettavaksi. Kuvassa huomatte asteroidi vyöhykkeen Marsin ja Jupiterin välissä. Sheldan kertoo että tämän vyöhykkeen tilalla on ollut asutettu planeetta nimeltä Pax. Se tuhoutui kokonaan Galaktisten sotien seurauksena ja on muuttunut sittemmin asteroidivyöhykkeeksi. Pax on latinaa ja tarkoittaa rauhaa. Sellaista rauhaa meidän aurinkokunnassamme.


Sen sijaan hyvin rauhanomaisten Arcturuslaisten yhteiskunta jakautuu kahdeksaan jaokseen eli klaaniin ja siten poikkeaa hiukan Siriuslaisten ja Andromedan mallista. Mennään sitten seuraavaksi arcturuslaisten aluksiin.


                                                                             Arcturuslainen partioalus


Arcturuslaisten partioalus muistutta kelloa joka jaettu kiekolla. Sen läpimitta on 24 metristä 27 metriin.


                                                               Arcturuslainen matalan ilmakehän emoalus


Tämä on matalalla planeetan ilmakehässä toimiva emoalus. Se on linssin muotoinen ja kooltaan suurempi. Sen läpimitta noin on 300 metristä yhteen kilometriin.


Myös arcturuslaisilla on kuun tai pienen planeetan kokoisia emoaluksia. Samalla tavalla kuin Andromedanilaiset myös Arcturuslaiset joutuvat parkkeeraamaan nämä valtavat avaruusaluksensa aurinkokuntamme ulkopuolelle. Seuraava selvitys Arcturuslaisesta pienen planeetan kokoisesta emoaluksesta on Suzanne Lien kanavoinnista. Nämä kanavoinnit löytyy Adoinain kotisivulta ja kanavointien suomentajana toimii Pirjo Laine.                                                                  Arcturuslainen planeetan kokoinen emoalus


Tämänkokoisella aluksella on oma tietoisuutensa. Alus on elävä olento. Kun partioaluksia tai muita pienempiä aluksia ohjaa pilotti niin tätä alusta konsultoidaan ja alus huolehtii itse toiminnallisista yksityiskohdista. Alus on oikeastaan oma pieni maailmankaikkeus. Se sisältää kaikki kaksitoista ulottuvuutta. Eli alukselle voi tulla olentoja eri ulottuvuuksista ja tietyn ulottuvuuden olennot näkevät aluksesta vain oman ulottuvuutensa osan.


Jos olento kykenee virittäytymään eri ulottuuvuustasoille näkee hän aluksesta useita erilaisia versioita. Esimerkisi komentosilta tai miehistön ja vierailijoiden tilat ovat täysin erilailla muotoiltu ja sisustettu eri ulottuvuustasolla. Mitä korkeammalle mennään ulottuvuustasoissa sitä vähemmän ulkoisia muotoja esiintyy. Korkeimilla tasoilla on vain henkienergian tietoisuusmuotoja.Koska alus on erittäin korkean tietoisuustason olento varsinaisia kolmannen ulottuvuuden tiloja ei aluksen sisäosissa ole. Aluksen ulkokehällä on kuitenkin meidän ulottuuvuuden olennoille joitakin tiloja. Aluksen sisätiloissa on ulottuvuudet neljännestä kahteentoista. Jotkut planeetamme asukkaat matkaavat juuri neljännessä ulottuvuudessa, astraalitasolla, tällaiselle alukselle. Se tapahtuu heidän uniensa aikana, mutta herätessään ja palatessaan päivätietoisuuteen he eivät usein muista mitään tästä matkasta.


Tällaisia erittäin suuria emoaluksia on myös muilla liittoutuman jäsenillä. Kaikilla suurilla aluksilla ei kuitenkaan välttämättä esiinny kahtaatoista ulottuvuustasoa. Aluksen ulottuvuustasot ovat suhteessa olentoluokan ja tähtikansan kehitysasteeseen. Korkean tietoisuuden olennot voivat matkustaa myös muulla tavoin. Useammat Galaktisen liittoutuman jäsenet omaavat valokehon tai potentiaalin sen kehittämiseen. Valokehon avulla tietoisuus voi matkusta tähtienvälisesti.
<< EDELLINEN SIVUDeus Amabile -pääsivulle SEURAAVA SIVU >>