Vaikka näitä meidän lähimpiä kosmisiä naapureitamme ei ole esitellyn kahdenkymmenenkahden galaktisen naapurin joukossa, löytyy Sheldanilta paljon materiaalia, DVD ja useita luentoja näistä Aghartanilaisista. Myös muuta aiheeseen liittyvää materiaalia löytyy internetistä suhteellisen paljon.


Eli, ennen maapallo oli litteä. Meni vähän aikaa ja sitten se muuttuikin pyöreäksi. Maapallo on ollut viime aikoihin saakka täynnä laavaa, kiviainesta ja metallia, mutta kappas vain sehän onkin nykyään ontto. Sheldan esittää, että kaikki planeetat, sekä auringot ovat onttoja sisältä.Tässä havainnekuva planeetamme ontosta maailmasta. Maapalloa voi verrata tennispalloon, joka on ontto, mutta siinä on verrattain paksu kuori. Kuten kuvasta huomaatte maapallon sisällä on kokonainen toinen maailma. Pallon sisäpinta koostuu meristä kaupungeista ja mantereista.


Maapallon sisäosan keskellä on pieni aurinko. Se lämmittää sisämaailmaa mutta se toimii tietyn elektromagneettisen periaatteen mukaisesti eikä polta ihoa niinkuin meidän ulkoinen aurinkomme. Sen energiamäärä on suuri ja se luo vahvan magnettikentän maapallon ympärille. Tuo magneettikenttä suojelee maapalloa meidän ulkoisen aurinkomme aiheuttamasta hiukkassäteilystä. Nykyisen tieteellisen käsityksen mukaan maapallon ydin on pääasiassa rautaa, joka valtavan paineen takia pysyy kiinteässä muodossa. Uusimmissa tutkimuksissa ytimen on sanottu olevan aiemmin tiedettyä kuumempi. Sen lämpötilaa on verrattu auringon pinnan lämpötilaan, joka on noin 6000 astetta celciusta.


Opimme Siriuslaisilta luennon alussa, että tähtikansojen kaupungit kaiverretaan usein planeetan ulkopinnan alapuolelle, hiukan kuoren sisään ulkopinnasta. Myös sisäpinnan kristallikaupunkeja kaiverretaan pinnan alapuolelle. Tähtienvälisten alusten tukikohta sijaitsee yleensä myös tällaisessa kristallikaupungissa.Kuoren keskiosa toimii gravitaatiokeskuksena kuoren sisäpinnan maailmalle sekä kuoren ulkopinnan maailmalle. Eli ihmiset kävelevät pallon ulkopinnalla samoin kuin he kävelevät pallon sisäpinnalla. Painovoima molempiin suuntiin on sama. Maapallon sisäpinnan mantereet ja meret ovat samankaltaisia kuin pallomme pinnalla. Vuoret ovat sisämaailmassa korkeampia, sillä eroosio ei vaikuta sisäpinnan maa-alueisiin. Sadetta ei sisämaailmassa esiinny.


Ilmasto-olosuhteet ovat vakaat ja lämpötila on suhteellisen muuttumaton ja kesäinen. Maapallon sisäisessä maailmassa ei ole valon suhteen yön ja päivän vaihteluja, sillä aurinko on jatkuvasti näkyvissä. Yleensä muilla planeetoilla ulkopinnan maailma ja sisäpinnan maailma ovat yhteydessä toisiinsa. Meidän pallollamme nämä maailmat ovat eristetty toisistaan. Tosin tämä tulee kohta muuttumaan kun meidänkin pintamaailmamme alkaa muuttua myös viisiulotteiseksi.Sisämaailman Aghartalaiset ovat ihmisiä, joita on lukumäärältään useita miljoonia, ovat lemurialaisten jälkeläisiä. He ovat alunperin tulleet Lyranin konstellaation tähdistöstä. He saapuivat planeetallemme noin 900 000 vuotta sitten. He elävät pääasiassa viidennessä ulottuvuudessa vaikka sisämaailma on monilta osin myös kolmiulotteinen. Sisämaailmassa on myös kolmiulotteisia olentoja, ihmisiä, eläimiä ja kasveja. Aghartan pääkaupunki on Shambala ja se on kaiverrettu sisäpinnan alle. Se on pääosin viidennessä ulottuvuudessa. Suurin kaupunki on Telos ja se sijaitsee sisäpinnan päällä. Siellä on viisiulotteisten alueiden lisäksi suuria kolmiulotteisia alueita.


Sisämaailman yhteiskunta on samankaltainen kuin muut Galaktisen valon liittoutuman kehittyneet yhteisöt. Se toimii samoilla periaatteilla kuin alussa tutkimamme Sirius B:llä asuvien ihmisten yhteisö. Aghartalaiset ovat Galaktisen valon liittoutuman jäseniä ja ovat toimineet liittoutumassa maapallon edustajina.Aghartalainen yhteiskunta jakautuu Siriuslaisten tavoin kuuteen jaokseen eli klaaniin ja kuuteen neuvonantajien erillisiin jaoksiin. Aghartalaiset nukkuvat vain 1-2 tuntia vuorokaudessa ja syövät kasvisruokaa. Ruoka tuotetaan pääasiassa replikaattoreilla samalla tavoin kuin televisiosarjassa Star Trekissä mutta maan pintaa myös viljellään.


                                                                                Aghartalaisten partioalus


Tässä havainnekuva aghartalaisten partioaluksesta. Ne muistuttavat muodoltaan kelloa. Niiden tukikohta sijaitsee sisäpinnan alle kaiverretussa kristallikaupungissa. Maapallon ulkopinnalla elävät ihmiset ovat viimeaikoihin saakka olleet kolmiulotteisen maailman tiukassa otteessa. Pintamaailman ihmisten negatiiviset ajatuskentät ovat vahingollisia jos niitä päästettäisiin sisämaailmaan. Tästä johtuu, että maailmat on pidetty erillään toisistaan.Tässä näemme havainnekuvan eteläisestä ja pohjoisesta kulkuaukosta, jotka johtavat maapallon sisäiseen maailmaan. Keskellä on sisämaailman aurinko. Etelän kulkuaukko on jään peitossa, mutta salaisia tunneleita on tehty vuosituhansien ajan.1947 Amiraali Richard B. Byrd lensi pohjoisen navan tutkimuslennolla vahingossa pohjoisesta kulkuväylästä sisämaailmaan. Hän tapasi siellä ylösnousseen mestarin. Byrd välitti mestarilta viestin Yhdysvaltain puolustusvoimien ylimälle johdolle. Viesti sisälsi varoituksen maapallon sotaisan kehityskulun johdosta. Tapaus vaiettiin ja asiakirjat määrättiin salaisiksi. Byrdin salaiset päiväkirjat ovat nyt jo kuitenkin vuotaneet julkisuuteen.Todennäköisesti tämän tapuksen johdosta, Yhdysvaltain puolustusvoimat on kieltänyt kaiken liikenteen pohjoisnavan eli pohjoisen kulkuväylän yllä. Tässä on kuva satelliittien reiteistä ympäri maapalloa. Pohjoisen kulkuväylän yli eivät lennä satelliitit eivätkä lentokoneet. Pohjoisnavasta saadaan enää vain harvoja valokuvia.


Tässä harvinainen Mir aseman ottama kuva pohjoiskulkuväylän yläpuolelta. Sisäisen auringon aiheuttamat vahvat magneettikentät tekevät atmosfääriin valtavia pyörteitä. Kulkuväylä saattaa joskus näkyä avoimena.


 


Marianne Stjernan kanavoinnin avulla kirjoitettu kirja kertoo Seattlesta kotoisin olevasta kalastajan pojasta Timothystä. Hän työskenteli kalastajana isänsä aluksessa. Heidän laivansa uppoaa myrskyssä ja koko miehistö hukkuu lukuunottamatta Timothya. Aghartalaiset pelastavat hänet viime tingassa ja vievät hänet omaan maailmaansa. Tämä kirja kertoo kuinka Timothy muuttuu maapallon pinnan asukkasta maapallon sisämaailman asukkaaksi.Kirjassa kerrotaan, että 200 vuoden aikana vain 50 ulkopuolista henkilöä on käynyt maapallon sisämaailmassa. Lähes kaikki siellä käyneet ovat jääneet sinne. Vain muutama on vuosituhansien aikana valinnut asuinpaikakseen mieluummin pinnan maailman.


Sheldanin mukaan Galaktisen valon liittoutuma on taivaallisen ohjauksen opastuksella laatinut suunnitelman, jossa maapallon ihmiset muutetaan viisiulotteisiksi olennoiksi. Ensimmäisessä vaiheessa maapallon väestö tutustuu galaktisen liittoutuman olentoihin kun heidän alukseksensa tekevät joukkolaskeutumisen planeetamme pinnalle. Todennäköisesti liittoutuman olennot ovat ensialkuun humanoideja. Näin samaistuminen avaruusveljiin ja -siskoihin on helpompaa.Toisessa vaiheessa koko seitsemän miljardinen väestö muutetaan keho keholta kolmiulotteisesta viisiulotteiseksi. Aghartanissa valmistettaisiin todennäköisesti satoja miljoonia valokapseleita, jotka ovat teknologialtaan äärimmäisen kehittyneitä. Ihminen asetetaan tällaiseen kapseliin nukkumaan kolmen vuorokauden ajaksi. Tänä lyhyenä aikana ihmisen dna ja koko molekyylirakenne muutetaan viisiulotteiseksi. Tämä on erittäin monimutkainen prosessi. Todennäköisesti ainut laatuaan koko meidän galaksissamme. Näin maailmamme muuttuisi hyvin nopeasti aivan erilaiseksi.


Jälkisanat


Tämä materiaali oli pohjana luennollani 9. kesäkuuta 2013. Luennon lopuksi kysyimme Galaktisen valon liittouman olennoilta muutaman aiheisiin liittyvän kysymyksen. Kalevi Riikonen oli telepaattisessa yhteydessä neljään eri tähtikansaan.

Aghartalaiset vastasivat edellä mainituista valokapseleista, että niitä on jo olemassa, mutta niitä ei mielellään heti haluttaisi käyttää. He olivat sitä mieltä että niiden käyttö olisi pikemmikin varasuunnitelma kuin pääsuunnitelma. Jos ihminen muutetaan hetkessä kolmiulotteisesta viisiulotteiseksi puututaan karmaattisiin elämänvirtoihin. Eli ihmisen monien elämien rakentamaa yksilöllistä uniikkia olemusta ei haluttaisi yhdessä hetkessä muuttaa toisenlaiseksi.


Toivottavampaa olisi, että yksilö pystyisi työstämään itse pahimmat karmaattiset ongelmat ja linjautumaan korkeampiin energioihin. Näin yksilön itsensä luoma olemus kehittyisi luonnollisen kasvun seurauksena. Suunnitelma valokapseleiden käytöstä on kuitenkin olemassa tarpeen vaatiessa.


Niinkuin näistä tarinoista huomaamme totuus saattaa olla usein tarua ihmeellisempi. Olen varma, että saamme lopulta vastaukset kaikkiin haluamiimme kysymyksiimme. Niitä odotellessa jatkakaamme tutkimuksiamme.

Tarkemmin voit tutustua Sheldanin esittelemiin aiheisiin hänen organisaationsa kotisivuilla:

http://www.paoweb.com/

PAO:n kotisivuilla voi rekisteröityä sähköpostilistalle, ja saada viikottain Sheldan Nidlen välittämää tietoa planeettamme ja universumimme tämän hetkisestä tilanteesta. Lisäksi Nidle järjestää Webinaareja eli internetin välityksellä toimivia seminaareja. Löydät myös hänen haastattelujaan You Tube palvelusta.


Amandeo AnantaLähteet:

Admiral Richard B. Byrd: Päiväkirja helmikuu-maaliskuu (1947) web
http://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_2d.htm

Lie, Suzanne: Kotisivut ja blogi
http://suzanneliephd.com/

Nidle, Sheldan: Your Galactic Neighbors (2005) kirja
Agarthans our inner neighbors, Webinar (2013) video

PAO kotisivut http://www.paoweb.com web
You tube, Sheldan Nidlen haastattelut video

Marianne Stjerna: Agartha the earth's inner world (2013) e-kirja

Admiral Richard B. Byrd: Päiväkirja helmikuu-maaliskuu (1947) web
http://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_2d.htm
<< EDELLINEN SIVUDeus Amabile -pääsivulle